Skip to content

SKAFF DEG ET BEDRE VERKTØY FOR Å NÅ TOPPEN

Kunnskap

Workshops, foredrag, lesestoff og videoer.

Med lidenskap for kunnskap om de aktuelle fagområder i over 20 år har Middelthon opparbeidet seg unik innsikt og samling av artikler, bøker og videoer. Sammen med et langt og aktivt medlemskap i Meeting Professionals International er dette kunnskap som gledelig deles med dem som søker etter svar eller trenger å bli stilt de rette kritiske spørsmål.

 

Rådgiving

Tilgang på de beste råd og innsikt i en verden som endrer seg hyppig.

Det finnes veldig mye kunnskap om møter, samhandling og endringsprosesser som er tilgjengelig. Middelthon bruker mye av tiden på å holde seg oppdatert gjennom ulike nettverk. Er dessuten involvert i utviklingen av flere verktøy og konsepter, samt testing av hva som fungerer og ikke. Gode råd basert på fagkompetanse og 20 års erfaring er gull verdt.

Verktøykasse

Maler, sjekklister, teknologiløsninger, retningslinjer og leverandører.

Det er utviklet en egen verktøykasse som heter Meeting Professionals Toolbox. Denne består av alt tenkelig du vil kunne ha behov for når du skal jobbe med møter, arrangementer, samhandling osv. Verktøykassen er like nyttig om du driver et enkeltmannsforetak eller en stor bedrift med tusenvis av ansatte.

System

Sette møter, samhandling og prosesser i et effektivt system.

Alle virksomheter bør ha en person eller organisasjonsenhet med kunnskap og ansvar for møter, events, samhandling og prosesser. Dette for å sikre effektiv læring, problemløsing og utvikling. En slik rolle / endringsenhet viser seg å både å være kostnadsbesparende samtidig som inntektsbringende. Alle parter vinner.

Lederverktøy

Kunnskap og strategiske lederverktøy for å sikre effektive virksomheter.

Middelthon har lenge jobbet for å etablere møtedesign, samhandling og prosessledelse inn som en del i lederutviklingsprogrammer. Dette er fremtiden og det vet ledere. La oss begynne med å gi dere grunnleggende kunnskap og enkle verktøy som tar hensyn til de ulike behovene dere har. Det er sikkert mye dere ikke vet dere kan ha stor nytte av.

 

Nettverk

Et kvalitativt nettverk innenfor bransjen kan gi store fordeler.

Middelthon har et stort nettverk og kjenner bransjen godt både nasjonalt og internasjonalt. Er du på jakt etter noe spesielt, enten det er leverandører, samarbeidspartnere eller en oversikt over konkurrenter har du kommet til riktig sted.

Teknologi

Oversikt over alt av løsninger og råd til hvordan velge riktig.

Møteteknologi, samhandlingsteknologi, deltakerteknologi og det som ellers hører til. Det er en jungel der ute hvor jakten på å finne riktig løsning og leverandør ofte er som å lete etter nålen i høystakken. Middelthon har alltid hatt stor interesse for teknologi, tidligere vært forhandler av ulike løsninger og har ellers et særdeles bra globalt nettverk. Ønsker du gode råd?

Møtefasiliteter

Møterom som sikrer fokus, effektiv visualisering og samhandling.

De fleste møterom og møtefasiliteter er rett og slett dårlig innredet og dårlig utstyrt. Et effektivt møterom skal være fleksibelt, ha store visuelle flater og verktøy for å kunne forklare og jobbe frem løsninger sammen. Forstyrrende elementer bør elimineres og informasjon om effektive møter bør få en sentral med nøytral plass.

Kostnadskontroll

Porteføljestyring av virksomhetens totale møteutgifter og ressurser.

Strategic Meetings Management - SMM heter konseptet som gir store virksomheter en besparelse normalt på mellom 10 og 30% i forhold til alle utgifter relatert til møter, forretningsreiser og arrangementer. SMM har allerede blitt implementert av store internasjonale virksomheter verden over, men i Norge er dette foreløpig lite utbredt.